09:32:54 - 01 خرداد 1404

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا آذربایجان غربی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/01/14 - 09:49
  • 63
  • کمتر از یک دقیقه
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ

پلمپ یک واحد نانوایی سنگک‌پزی

به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.

در پی بازدیدهای نوروزی و انتشار اخبار مربوط به تخلفات بهداشتی در یکی از نانوایی‌های سنگک‌پزی شهرستان و نگرانی شهروندان نسبت به تهدید سلامتی، بازرسان بهداشت محیط به محل مراجعه کردند و این واحد نانوایی را به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و وجود نواقصات متعدد، پلمپ کردند. این اقدام به منظور رفع نگرانی‌های شهروندان و حفظ سلامت عمومی انجام شد.

براساس گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، بازرسان در حین بررسی‌های خود به چندین تخلف و نقایص بهداشتی در این نانوایی برخورد کردند. این تخلفات شامل شرایط نامناسب بهداشتی محل تولید، عدم رعایت نکات بهداشتی در مراحل تهیه و پخت نان، و همچنین استفاده از مواد اولیه غیرمجاز بود. 

پلمپ این واحد نانوایی به عنوان یک اقدام ضروری در راستای تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه به شمار می‌رود.

مسئولین بهداشت شهرستان تأکید کردند: نظارت‌ها و بازرسی‌ها در ایام نوروز به شدت ادامه خواهد داشت تا از بروز هرگونه مشکل بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی جلوگیری شود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 15034
کلمات کلیدی
سینا عباسی هولاسو
خبرنگار

سینا عباسی هولاسو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب